ΓΑΜΟΙ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΟ

Εκδηλώσεις Γάμου στην ΄Ιο

Η ρομαντική αύρα που αποπνέει το ξενοδοχείο Liostasi, το εκπληκτικό σκηνικό στην Ίο σε συνδυασμό με τις πολυτελείς παροχές και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθιστούν το σαγηνευτικό αυτό ξενοδοχείο spa στις Κυκλάδες ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να οργανώσουν μια μοναδική γαμήλια δεξίωση ή μήνα του μέλιτος στην Ίο. Το μαγευτικό περιβάλλον, η ρομαντική ατμόσφαιρα και το κοσμοπολίτικο πνεύμα του νησιού δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για ένα bachelor πάρτι, έναν ονειρικό γάμο και έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος στην Ίο.

Οι γάμοι στα Ελληνικά νησιά μοιάζουν να είναι ξεχωριστοί, αλλά με την οργάνωση και το συντονισμό που προσφέρει το πολυτελές ξενοδοχείο Liostasi ένας γάμος μπορεί πραγματικά να μοιάζει με όνειρο. Το ξενοδοχείο έχει φιλοξενήσεις κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις γάμου στην Ίο και αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς στις Κυκλάδες για την οργάνωση γάμων.

Οργάνωση Γάμων στις Κυκλάδες

Ένας νησιώτικος γάμος με θέα το απέραντο Αιγαίο αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. 

Το παραμυθένιο τοπίο, η ζεστή φιλοξενία, οι μοναδικές γεύσεις, καθώς και η ρομαντική ατμόσφαιρα που αποπνέουν όλα τα νησιά στις Κυκλάδες δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό τόσο για έναν ανεπανάληπτο γάμο όσο και ένα ονειρεμένο γαμήλιο ταξίδι. 

Το ξενοδοχείο Liostasi μπορεί να οργανώσει έναν πραγματικά ρομαντικό γάμο στην Ίο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια με τους επαγγελματίες planner που διαθέτει για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Το γραφικό εκκλησάκι του ξενοδοχείου αποτελεί το ιδανικό μέρος για μια ρομαντική γαμήλια τελετή, ενώ μια θεαματική δεξίωση μπορεί να φιλοξενηθεί στο χώρο της πισίνας.

Δείτε Περισσότερα Κλείσιμο
EVENT REQUEST
Back to Top